Home

DSC03408 edited

  

 

DSC03417 editedKun je zingen en wil je zingen? Kom dan eens kijken en luisteren bij GKL Sing Together.

GKL Sing Together is een vierstemmig koor, dus met sopranen, alten,tenoren en bassen/baritons. Op dit moment in totaal ongeveer 55 man en vrouw. Het koor bestaat sinds 1984.

 

Wij zingen licht klassiek, maar ook moderne klassiekers van Fauré, Mozart, Vivaldi, Copland, Schubert en Händel tot de Beatles, Simon & Garfunkel, Enya en anderen. En we hebben ook een song waarvan de tekst is geschreven door  Jean- Pierre Gendrault en de muziek is gecomponeerd door Arjan Verrips, die ons jaren heeft begeleid.

 

We streven naar een hoog niveau. Zo hebben we in het verleden een aantal keren met succes meegedaan aan het Nederlands Koren festival in Rotterdam. We doen daarom een stemtest en vragen om discipline in het bijwonen van de repetities.

De saamhorigheid in het koor is groot. Leden zijn actief in de commissies die het koor draaiende houden, we hebben maandelijks een borrel na de repetitie en af en toe een feest of dagje uit.

 

Wij repeteren iedere maandagavond in Het Kompas, De Meent 3 in Leusden. De repetitie begint om 20:00 uur en duurt tot 22.00 uur. Halverwege is er een korte pauze. Tijdens de zomervakantie van de Leusdense scholen repeteren we niet.

 

Kom gerust een paar keer vrijblijvend kijken en luisteren en vooral sfeer proeven. Daarna kun je lid worden voor een proefperiode van drie maanden. Daarin betaal je ook contributie. Als je definitief lid wordt, bedraagt de contributie € 192,= per jaar. De contributie mag per maand, per kwartaal, per halfjaar of per jaar – bij vooruitbetaling – worden voldaan.

Als je je van tevoren aanmeldt bij Pauline Prins, telefoon 033-4807141 of Rob Derksen, telefoon 033-7522108, dan zorgen we dat er muziek voor je klaar ligt.